Als trainingsacteur maak ik gebruik van mijn improvisatievermogen. Ik kijk en luister naar de deelnemer tegenover mij en reageer direct op het gedrag. Door mijn ervaring met improvisatietheater gebruik ik die technieken in mijn tegenspel waardoor het spel geloofwaardig en realistisch is.

Dit vind ik belangrijk zodat de deelnemer niet het gevoel hebben dat wij “een toneelstukje” spelen.

Het moet een goede afspiegeling zijn van de werkelijkheid.

Ik daag de deelnemers uit en motiveer hen door dusdanig tegenspel te bieden zodat zij aan hun persoonlijke leerdoelen kunnen en willen werken.

Ik werk graag samen met trainers en vind het belangrijk om de juiste rolverdeling van te voren goed op elkaar af te stemmen. Ik hou van het spel dat “samenwerking” heet.

Als trainingsactrice ben ik werkzaam binnen verschillende branches en ben ik o.a werkzaam voor Het netwerkgilde (www.iscreen.nl/Experience) en ben ik bekend met verschillende modellen betreft de interactiestijlen.

Ik heb mijn diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening en ben werkzaam in de hulpverlening (GGZ). Mijn ervaring in de hulpverlening komt mij heel goed van pas binnen het trainingsacteren. Zo zijn b.v. de feedbackregels en de verschillende gesprekstechnieken voor mij bekend terrein.

Ingpro improvisatietheater