Stantepé theater op scholen (voortgezet onderwijs)

Stantepé verzorgt theatervoorstellingen voor leerlingen van het voortgezet onderwijs. Energieke shows vol humor en improvisatie, met een educatief tintje. We interviewen leerlingen over hun belevingswereld en spelen op creatieve wijze in op deze onderwerpen. Voor alle niveaus in het voortgezet onderwijs en voor alle leeftijden.

Ons team bestaat uit 2 acteurs, een muzikant en een technicus. We spelen in een theater of bij jullie op school in de aula of andere geschikte ruimte.

Social Mania

OP een luchtige manier nemen we een kijkje in de wereld van de social media. We behandelen niet alleen de gevaren van social media, maar vooral ook de voordelen, onzinnige details en vooral de beleving van de jongeren zelf.

Na afloop kunnen de jongeren via Instagram en Snapchat hun reacties achterlaten.

Voorstellingsduur: 50 minuten

Ik bewonder jullie professionaliteit. Zelfverzekerd en weten wat je komt doen en waarom. Jullie wisten de leerlingen echt te bereiken.
Elisa Kalisvaart, Carmel College Oldenzaal

Boekingen gaan via impresariaat Kleinkunstig: www.kleinkunstig.nl

Waar ben jij nou helemaal mee bezig?

Een leuke interactieve improvisatieshow. In deze voorstelling verbeelden we de belevingswereld van de jongeren:
Wat bespreek je met je vrienden? Wat is jouw grootste droom? Hoe ga je met je ouders om? Waar zou jij nou eens over willen klagen?
De jongeren worden op het podium gevraagd en daar worden zij geïnterviewd door de acteurs van Stantepé. Van hun verhalen wordt ter plekke theater gemaakt.

Boekingen gaan via impresariaat Kleinkunstig: www.kleinkunstig.nl

Van kok tot kapper

Deze voorstelling gaat over beroep- en vakkenkeuze. Op jonge leeftijd moet je al een grote keuze maken voor je toekomst. Hoe maak je zo’n keuze? Weet je al wat je worden wilt? Waar ligt je passie? We behandelen deze thema’s met veel fantasie en creativiteit.

Boekingen gaan via impresariaat Kleinkunstig: www.kleinkunstig.nl

X-Mas improshow

Vier kerst met de interactieve theatervoorstelling van Stantepé. Er wordt ter plekke theater gemaakt van de verhalen van de leerlingen. Snel, grappig, ad-rem, humoristisch, muzikaal, maar ook integer en gevoelige onderwerpen kunnen de revue passeren.Het verhaal van de leerlingen wordt theatraal gemaakt met improvisatie en live muziek. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in hun kerstbeleving: Zo zien we bijvoorbeeld een mini-musical over het kerstdiner bij Jeroen thuis, een mooi gedicht over de kerstgedachte van Yasmine of ontstaat er met elkaar de nieuwe geïmproviseerde kersthit van 2016.

Boekingen gaan via impresariaat Kleinkunstig: www.kleinkunstig.nl

Boekingen
Stantepé is een concept van Richard Roling en Ingrid Kluft. Boekingen gaan via impresariaat Kleinkunstig: www.kleinkunstig.nl